Looking for?

Om u beter van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een mogelijkheid uw computer op afstand te bedienen.
Als u tegen problemen aanloopt, dan kan het zijn dat wij voorstellen dit op afstand op te lossen.
Ook als u er niet uitkomt, iets niet snapt, of gewoon begeleid wilt worden in computerbediening, kunt u van
ons hulp verwachten.

Dit is volledig veilig. Wij moeten een aantal handelingen verrichten voorafgaand aan het proces, en u zelf moet een aantal handelingen verrichten.
Zodra wij of u de verbinding verbreekt, kunnen wij pas weer opnieuw verbinden als alle handelingen door U opnieuw verricht worden.
U bepaalt dus zelf wanneer wij uw computer overnemen.

Hieronder ziet u 2 zogenaamde links, genaamd verbinding-1 en verbinding-2.
Onze medewerker vraagt u straks op één van deze links te klikken.

Verbinding-1

Verbinding-2

U krijgt dan het volgende scherm te zien.

scherm1

Klik op de knop [uitvoeren] die in de bovenstaande  afbeelding groen omcirkeld is.

Vervolgens krijgt u nog een scherm te zien, waarop u ook weer met de linker muisknop op uitvoeren klikt.

2e scherm

Als laatste krijgt u het onderstaande scherm te zien.

Onze medewerker zal u een wachtwoord geven, en dat typt u in het schermpje achter [password]
Zoals hieronder in de afbeelding weer groen is omcirkeld.

scherm3

Als alles goed is velopen, zal onze medewerker nu uw computer kunnen overnemen, om uw probleem op te lossen.

Zoeken

ServicePro van KPN.

Nieuwsfeiten

Outlook 2007 met deels Scandinavisch taal.

Microsoft heeft tijdens de update ronde van 13 september 2017 een foutieve update verstrekt in het Nederlandse taalgebied. Als je Outlook 2007 opent, zie je delen in een Scandinavische taal. De bewuste update heeft het nummmer KB4011086. Ga naar het configuratiescherm en open daar [programmas en onderdelen], en kies aan de linkerzijde voor [geïnstalleerde updates], zoek vervolgens naar update nummer : KB4011086, en verwijder deze.

Het is echter niet afdoende om de update alleen te de-installeren, want deze wordt gewoon weer opnieuw geïnstalleerd via de automatische updates, zet automatisch installatie van updates tijdelijk uit (via instellingen bij het windows update scherm), ga vervolgens opnieuw zoeken naar updates en VERBERG de bewuste update, dan wordt deze niet meer automatisch geïnstalleerd.

Het Kikozo team.

Toshiba terugroep actie

Toshiba is een terugroepactie begonnen, nadat is gebleken dat een bepaald type accu/batterij spontaan kan vlam vatten.
Dit betreft alle Toshiba notebooks vanaf juni 2011 tot en met januari 2016.
Of uw notebook hier ook bijzit, kunt u nu testen door het volgende programma te downloaden en uit te voeren.
Dit programma controleert of uw notebook tot de bewuste serie behoort en of deze de gevaarlijke accu/batterij bevat.
Klik op de volgende link om het controle programma te downloaden, en kies daarna voor uitvoeren.
Klik hier op voor het downloaden van het Batterycheckprogramma.

Klik op onderstaande link om naar de officiële Toshiba website te gaan, en het programma daar te downloaden.

https://batterycheck.toshiba.com

Beschikt u over een Toshiba notebook met de bewuste accu, neem dan contact met ons op.